Bibliotheek Kennemerwaard

 

Vrijwilliger of medewerker van de bibliotheek aanwezig

Op maandag en donderdag van 14.30 tot 16.30 uur is er in Dorpshuis De Hanswijk een vrijwilliger van de bibliotheek aanwezig. En op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur is een medewerker aanwezig. Tijdens openingstijden van het dorpshuis kun je ook boeken lenen en inleveren.

 

 

Denk mee over activiteiten in jouw bibliotheek

Bibliotheek Kennemerwaard wil zoveel mogelijk inwoners uit Egmond aan den Hoef betrekken bij activiteiten die de bibliotheek organiseert. Daarom willen we graag weten waar jij in geïnteresseerd bent, waarover jij meer wil weten, wat jou bezig houdt of wat jij zou willen leren? Ons doel is om met jouw hulp tot een beter en aantrekkelijker aanbod van activiteiten te komen. Denk je met ons mee? Op alle dinsdagen in september zijn er in Dorpshuis De Hanswijk medewerkers van de bibliotheek aanwezig om met je in gesprek te gaan en je wensen te inventariseren.

We nodigen je uit om mee te praten
De bibliotheek in Egmond aan den Hoef nodigt je uit om in de maand september met ons mee te denken over concrete activiteiten in de bibliotheek. Als je wilt, kun je ook actief meewerken aan het organiseren van een activiteit. De medewerkers zijn aanwezig op alle dinsdagen (1, 8, 15, 22 en 29) in september van 10.00 tot 12.00 uur in Dorpshuis De Hanswijk.

 

DorpshuisHanswijkBibliotheek Kennemerwaard